Αναζήτηση Άρθρων

Αρχειοθήκη

Τρίτη, 2 Σεπτεμβρίου 2014

Χαιρετισμός Λυκειάρχη


Αγαπητοί γονείς και κηδεμόνες,

Το Λύκειο του Κολεγίου «ΔΕΛΑΣΑΛ» έχει στόχο την ολοκληρωμένη καλλιέργεια των παιδιών και την εισαγωγή τους στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση. 

Οι εκπαιδευτικοί που διδάσκουν στο σχολείο έχουν μεγάλη εκπαιδευτική εμπειρία και σε συνδυασμό με το διευρυμένο πρόγραμμα διδασκαλίας, αποτελούν εγγύηση για την επίτευξη των στόχων μας.

Επιπρόσθετα, στους μαθητές μας παρέχεται πλήρης σειρά εγχειριδίων που έχουν συγγράψει για το Σχολείο οι διδάσκοντες καθηγητές.

Ο μαθητής του Λυκείου μας, παράλληλα με την προετοιμασία του για την εισαγωγή στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση, έχει τη δυνατότητα να ολοκληρώσει την εκμάθηση ξένων γλωσσών Αγγλικής και Γαλλικής με την απόκτηση πτυχίων και να συμμετάσχει σε διεθνή προγράμματα και διαγωνισμούς, όπου τo σχολείο σημειώνει μεγάλες επιτυχίες και διακρίσεις (Harvard Model Congress Europe, Conseil des Jeunes Citoyens, Διαγωνισμός Γαλλοφωνίας, Μοντέλο Ηνωμένων εθνών, ανταλλαγές κ.ά.). Επίσης, θα ολοκληρώσει την απόκτηση του πτυχίου ECDL.

Τέλος, ο μαθητής μας έχει τη δυνατότητα συνεχούς ενημέρωσης από την Υπεύθυνο Επαγγελματικού Προσανατολισμού, τη Συμβουλευτική Υπηρεσία για Σπουδές στο Εξωτερικό και πλήρη στήριξη στη συμπλήρωση του μηχανογραφικού εντύπου.

Είμαστε στη διάθεσή σας για οποιαδήποτε απορία ή διευκρίνιση.

Εύχομαι σε όλους μια γόνιμη και δημιουργική σχολική χρονιά, γεμάτη χαρά και επιτυχία.


                                                                                         Γεώργιος Σικαλίδης

O Διευθυντής του Λυκείου «ΔΕΛΑΣΑΛ»

Στοιχεία Σχολείου

Ιδιωτικό Γυμνάσιο-Λύκειο
"ΔΕΛΑΣΑΛ"
Πεύκα Θεσσαλονίκης
Τ.Θ. 6 - 57010
Τηλ. 2310 673252
FAX 2310 673348
info@delasalle.gr

Φιλολογικοί Αγώνες

Παρουσίαση Κολεγίου

Ενημέρωση Ιουνίου


Creative Writing Competition 2018-2019

Ηλεκτρονική Εφημερίδα

Ακολουθήστε μας