Στοιχεία Σχολείου

Ιδιωτικό Γυμνάσιο-Λύκειο
"ΔΕΛΑΣΑΛ"
Πεύκα Θεσσαλονίκης
Τ.Θ. 6 - 57010
Τηλ. 2310 633 333
Fax. 2310 673 348

Αναζήτηση Άρθρων

Αρχειοθήκη

Κυριακή 7 Νοεμβρίου 2021

«ΔΕΛΑΣΑΛ» - Indiana University

Με μεγάλη χαρά και ενθουσιασμό, μετά από ενάμιση χρόνο απουσίας λόγω της πανδημίας του COVID-19, καλωσορίσαμε στο Κολέγιο «ΔΕΛΑΣΑΛ» τις αμερικανίδες φοιτήτριες επί πτυχίω, Grace Nugent, Katie McGraw, Nicole Nunez και Nicole Knudtson. Το πρόγραμμα πολιτιστικής εμβάθυνσης Global Gateways υλοποιείται για ένατη χρονιά σε συνεργασία με την διεύθυνση πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης δυτικής Θεσσαλονίκης και τον κύριο Αθανάσιο Φροσύνη, τη διαχείριση ευρωπαϊκών προγραμμάτων και διεθνών συνεργασιών, το Indiana university των Ηνωμένων Πολιτειών και το Κολέγιο «ΔΕΛΑΣΑΛ» Θεσσαλονίκης.

Για ένα διάστημα οκτώ εβδομάδων οι αμερικανίδες φοιτήτριες θα βρίσκονται στις τάξεις του δημοτικού, του γυμνασίου και του λυκείου μας, θα παρατηρούν την εκπαιδευτική διαδικασία και, στη συνέχεια, θα εμπλέκονται ενεργά σε αυτήν με την καθοδήγηση και επίβλεψη των καθηγητριών του τμήματος αγγλικών σπουδών.

Πρόκειται για μία εξαιρετικά ωφέλιμη συνεργασία, αφού ενθαρρύνει την αλληλεπίδραση δύο ομάδων ανθρώπων από διαφορετικά γλωσσικά και πολιτιστικά περιβάλλοντα που είναι πρόθυμοι να ανταλλάξουν και να διαμορφώσουν κοινές εμπειρίες.

Το Κολέγιο «ΔΕΛΑΣΑΛ» καλλιεργεί τις διαπολιτισμικές δεξιότητες των μαθητών αναγνωρίζοντας πως αποτελούν ένα εφόδιο με τεράστια αξία στην εποχή της παγκοσμιοποίησης.



Οδηγός Σταδιοδρομίας


Conseil des Jeunes Citoyens

7th CWC

Spelling Bee

Spelling Bee
6th Spelling Bee Competition

Διαγωνισμός Θετικών Επιστημών

Φιλολογικοί Αγώνες

Διαγωνισμός Πυθαγόρας

Παρουσίαση Κολεγίου

Ηλεκτρονική Εφημερίδα

Ακολουθήστε μας