Στοιχεία Σχολείου

Ιδιωτικό Γυμνάσιο-Λύκειο
"ΔΕΛΑΣΑΛ"
Πεύκα Θεσσαλονίκης
Τ.Θ. 6 - 57010
Τηλ. 2310 633 333
Fax. 2310 673 348

Αναζήτηση Άρθρων

Αρχειοθήκη

Κυριακή 19 Μαΐου 2019

«ΔΕΛΑΣΑΛ» έχεις ταλέντο...»


Οι μαθητές του Γυμνασίου και του Δημοτικού με πολύ ενθουσιασμό, κέφι και χαρά γιόρτασαν την παγκόσμια ημέρα του Ιδρυτή των σχολείων μας, Αγίου Ιωάννη–Βαπτιστή Δελασάλ, την Τρίτη, 14/5/2019, στην εκδήλωση «ΔΕΛΑΣΑΛ» έχεις ταλέντο…» 

Την έναρξη της εκδήλωσης ανέλαβαν οι μαθητές της Ε’ τάξης του Δημοτικού, οι οποίοι κέρδισαν τις εντυπώσεις με τη γαλλόφωνη θεατρική παράσταση, με θέμα την ιστορία της ίδρυσης του Κολεγίου «ΔΕΛΑΣΑΛ» στην πόλη της Θεσσαλονίκης και τη συνεχή παρουσία του για 130 ολόκληρα χρόνια. Η γιορτή συνεχίστηκε με τους μαθητές από την Δ’ Δημοτικού ως και την Γ’ Γυμνασίου να διαγωνίζονται, ανά βαθμίδα, στο τραγούδι, στα μουσικά όργανα, στον χορό και στην παντομίμα. Η κριτική επιτροπή αποτελούνταν από τις κυρίες Α. Λαπουρίδου και Π. Γραικού και τον κύριο Δ. Καρατζά. Νικητές του διαγωνισμού αναδείχθηκαν για το Δημοτικό, το τμήμα Ε1 και για το Γυμνάσιο, με ισοβαθμία, τα τμήματα Β1 και Β2. 

Χωρίς αμφιβολία, μαθητές και καθηγητές διασκέδασαν με την ψυχή τους απολαμβάνοντας τόσα πολλά νεανικά ταλέντα επί σκηνής. 

Χρόνια πολλά «ΔΕΛΑΣΑΛ»!



 
 
 

Οδηγός Σταδιοδρομίας


Conseil des Jeunes Citoyens

7th CWC

Spelling Bee

Spelling Bee
6th Spelling Bee Competition

Διαγωνισμός Θετικών Επιστημών

Φιλολογικοί Αγώνες

Διαγωνισμός Πυθαγόρας

Παρουσίαση Κολεγίου

Ηλεκτρονική Εφημερίδα

Ακολουθήστε μας