Στοιχεία Σχολείου

Ιδιωτικό Γυμνάσιο-Λύκειο
"ΔΕΛΑΣΑΛ"
Πεύκα Θεσσαλονίκης
Τ.Θ. 6 - 57010
Τηλ. 2310 633 333
Fax. 2310 673 348

Αναζήτηση Άρθρων

Αρχειοθήκη

Κυριακή 7 Απριλίου 2019

Μια νίκη για την Νατάσα μας


Στην αγαπημένη μας καθηγήτρια Αγγλικών, Νατάσα Προέδρου, που έφυγε από κοντά μας τόσο πρόωρα, αφιερώνουμε τη νίκη της ομάδας του Γυμνασίου «ΔΕΛΑΣΑΛ» στον διαγωνισμό ορθογραφίας, 2nd Lasallian Spelling Bee. 

Την Παρασκευή, 5 Απριλίου, μια ομάδα 13 μαθητών του Γυμνασίου «ΔΕΛΑΣΑΛ» συναντήθηκε με τις ομάδες της Ελληνογαλλικής Σχολής Saint Paul και της Σχολής των Ουρσουλινών στο αθλητικό και πολιτιστικό κέντρο WE, όπου διασκέδασαν παίζοντας παιχνίδια γνωριμίας και ενδυνάμωσης ομάδας. 

Το Σάββατο, 6 Απριλίου, οι μαθητές μας ανταγωνίστηκαν με τα δυο λασαλιανά σχολεία και, μετά από μια συναρπαστική μάχη με τη Σχολή των Ουρσουλινών, πήραν τη νίκη κυριολεκτικά την τελευταία στιγμή. Η συνάντηση έκλεισε με μια σειρά αθλητικών δραστηριοτήτων που έφεραν τους μαθητές των τριών σχολείων ακόμη πιο κοντά. 

Όλες οι καθηγήτριες του Τμήματος Αγγλικών του Κολεγίου «ΔΕΛΑΣΑΛ», οι εθελοντές γονείς και απόφοιτοι και οι Αμερικανοί φοιτητές νιώθουμε ιδιαίτερη περηφάνια για τη νίκη της ομάδας μας, κυρίως γιατί τα παιδιά μας επέδειξαν μοναδική δύναμη και ψυχραιμία, σε μια δύσκολη μέρα για όλους μας, που η θλίψη και η οδύνη της απώλειας μας επιβάρυναν το κλίμα της λασαλιανής μας συνάντησης. 







Οδηγός Σταδιοδρομίας


Conseil des Jeunes Citoyens

7th CWC

Spelling Bee

Spelling Bee
6th Spelling Bee Competition

Διαγωνισμός Θετικών Επιστημών

Φιλολογικοί Αγώνες

Διαγωνισμός Πυθαγόρας

Παρουσίαση Κολεγίου

Ηλεκτρονική Εφημερίδα

Ακολουθήστε μας