Στοιχεία Σχολείου

Ιδιωτικό Γυμνάσιο-Λύκειο
"ΔΕΛΑΣΑΛ"
Πεύκα Θεσσαλονίκης
Τ.Θ. 6 - 57010
Τηλ. 2310 673252
FAX 2310 673348
info@delasalle.gr

Αναζήτηση Άρθρων

Αρχειοθήκη

Τρίτη, 12 Μαρτίου 2019

Αποτελέσματα του 2ου Διαγωνισμού Δημιουργικής Γραφής για μαθητές Γυμνασίων στην Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας του Κολεγίου «ΔΕΛΑΣΑΛ»


Αγαπητοί συμμετέχοντες, 

Ο 2ος Διαγωνισμός Δημιουργικής Γραφής “Change yourself, not the others” για την A’, Β’ και Γ’ Γυμνασίου, ολοκληρώθηκε με επιτυχία από το Τμήμα Αγγλικών Σπουδών του Κολεγίου «ΔΕΛΑΣΑΛ». 

Με μεγάλο ενδιαφέρον οι κριτές Gordon Hall και Mackenzie Karl ανέγνωσαν 87 συμμετοχές από δημόσια και ιδιωτικά Γυμνάσια της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας. Πολλά συγχαρητήρια αξίζουν σε όλους τους συμμετέχοντες καθώς επίσης και στους εκπαιδευτικούς της Αγγλικής, που δεν παύουν ποτέ να αναζητούν δημιουργικούς τρόπους προκειμένου να διεγείρουν το ενδιαφέρον των μαθητών τους πάνω στην αγγλική γλώσσα. 

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε θερμά και φέτος τον Συντονιστή Εκπαιδευτικού Έργου 1ου ΠΕΚΕΣ, κ. Θεόδωρο Μανιάκα, όπως επίσης και τους κριτές μας που αφιέρωσαν εθελοντικά τον πολύτιμο χρόνο τους, για να συμβάλλουν στην επιτυχία αυτού του διαγωνισμού. 

Με σεβασμό στην αρχή της διασφάλισης των προσωπικών δεδομένων, σας παρουσιάζουμε τα ονόματα των σχολείων των οποίων μαθητές κατέλαβαν τις πρώτες θέσεις. Οι συγκεκριμένοι μαθητές θα ειδοποιηθούν τηλεφωνικά από το τμήμα Αγγλικών Σπουδών του Κολεγίου «ΔΕΛΑΣΑΛ». 


Στην κατηγορία “SHORT STORY” κατέλαβε: 

την πρώτη θέση: Γυμνάσιο Σκύδρας, Ν. Πέλλας 

τη δεύτερη: Ιδιωτικό Γυμνάσιο «ΔΕΛΑΣΑΛ», Θεσσαλονίκης και 

την τρίτη: Ιδιωτικό Γυμνάσιο «ΔΕΛΑΣΑΛ», Θεσσαλονίκης. 


Στην κατηγορία “POEM” κατέλαβε : 

την πρώτη θέση: Ιδιωτικό Γυμνάσιο «ΔΕΛΑΣΑΛ», Θεσσαλονίκης 

τη δεύτερη: Γυμνάσιο Καλής, Ν. Πέλλας και 

την τρίτη: Ιδιωτικό Γυμνάσιο «ΔΕΛΑΣΑΛ», Θεσσαλονίκης. 

Οι πρώτοι νικητές των δυο κατηγοριών θα λάβουν ένα Tablet TAB 7 essential, ενώ οι νικητές που κατέλαβαν την δεύτερη και την τρίτη θέση από κάθε κατηγορία, θα λάβουν ένα ασύρματο ηχείο Bluetooth CRYSTAL AUDIO

Όλοι οι συμμετέχοντες μπορείτε να κατεβάσετε ηλεκτρονικά και να εκτυπώσετε τη βεβαίωση συμμετοχής που σας αποστέλλουμε συνημμένα στο παρόν e-mail. 

Ευχαριστούμε όλους εσάς για την τόσο θερμή υποστήριξη και σας περιμένουμε μαζί με τους καθηγητές, διευθυντές σχολείων, γονείς σας στην απονομή των βραβείων, την Κυριακή, 31 Μαρτίου 2019, στην Αίθουσα Εκδηλώσεων του Κολεγίου «ΔΕΛΑΣΑΛ» και ώρα 12:00. Η απονομή θα γίνει στο πλαίσιο του OPEN DAY-Φεστιβάλ Επιστημών και Τεχνολογίας του Κολεγίου, με διασκεδαστικές δραστηριότητες για εσάς, τους φίλους και τα αδέλφια σας, από τις 10:30 έως τις 14:00. 

Με εκτίμηση 

Τμήμα Αγγλικών Σπουδών του Κολεγίου «ΔΕΛΑΣΑΛ»

Creative Writing Competition 2019-2020

Φιλολογικοί Αγώνες

Διαγωνισμός Πυθαγόρας

Ενημέρωση Φεβρουαρίου

Παρουσίαση Κολεγίου

Ηλεκτρονική Εφημερίδα

Ακολουθήστε μας