Στοιχεία Σχολείου

Ιδιωτικό Γυμνάσιο-Λύκειο
"ΔΕΛΑΣΑΛ"
Πεύκα Θεσσαλονίκης
Τ.Θ. 6 - 57010
Τηλ. 2310 673252
FAX 2310 673348
info@delasalle.gr

Αναζήτηση Άρθρων

Αρχειοθήκη

Κυριακή, 16 Δεκεμβρίου 2018

«Μαθήματα ζωής» για την Α΄ Γυμνασίου


Εν όψει των Άγιων Ημερών των Χριστουγέννων και στο πλαίσιο των φιλανθρωπικών εξορμήσεων του Γυμνασίου – Λυκείου «ΔΕΛΑΣΑΛ», που πραγματοποιήθηκαν στις 14 Δεκεμβρίου του 2018, οι μαθητές της Α΄ Γυμνασίου, με συνοδούς την κ. Ν. Ιωαννίδου, την κ. E. Σκαρπαθιωτάκη, την κ. Ε. Γκογκάκη και τον κ. Τ. Παπαϊωάννου, επισκέφτηκαν το ΤΕΕ Α΄ & Β΄ βαθμίδας Ειδικής Αγωγής και το Ειδικό Δημοτικό Σχολείο και πήρανε «μαθήματα ζωής»

Οι μαθητές μας ενημερώθηκαν σχετικά με την ιδιαιτερότητα των σχολείων αυτών, με τρόπο βιωματικό και παιγνιώδη, επικοινώνησαν με τους μαθητές των εν λόγω σχολείων, περιηγήθηκαν στις εγκαταστάσεις τους και συμμετείχαν σε δράσεις και παιχνίδια, ανταλλάσσοντας ευχές, δώρα και χαμόγελα. 

Ήταν, σίγουρα, μια πρωτόγνωρη εμπειρία για τα παιδιά μας, που τους δίδαξε τον σεβασμό στη διαφορετικότητα και την αξία της κατανόησης στον συνάνθρωπο που αντιμετωπίζει κάποιες δυσκολίες. 

Ευχαριστούμε ιδιαίτερα τους υπεύθυνους του εκπαιδευτικού ιδρύματος, όλο το εκπαιδευτικό προσωπικό, αλλά και τους μαθητές που φοιτούν εκεί, για την τόσο θερμή υποδοχή και τη ζεστή φιλοξενία τους και ευχόμαστε να τους δούμε ξανά σύντομα!
Creative Writing Competition 2020-2021

Φιλολογικοί Αγώνες

Διαγωνισμός Πυθαγόρας

Ενημέρωση Οκτωβρίου

Παρουσίαση Κολεγίου

Ηλεκτρονική Εφημερίδα

Ακολουθήστε μας