Στοιχεία Σχολείου

Ιδιωτικό Γυμνάσιο-Λύκειο
"ΔΕΛΑΣΑΛ"
Πεύκα Θεσσαλονίκης
Τ.Θ. 6 - 57010
Τηλ. 2310 673252
FAX 2310 673348
info@delasalle.gr

Αναζήτηση Άρθρων

Αρχειοθήκη

Κυριακή, 21 Ιανουαρίου 2018

Digital storytelling - And the winners are...


Στις 17 Ιανουαρίου οι μαθητές της Β’ Γυμνασίου παραβρέθηκαν σε μια διαφορετική απονομή – στη βράβευση ψηφιακών ιστοριών στην πλατφόρμα Storybird. Οι νεαροί συγγραφείς μας ταξίδεψαν σε μαγικά δάση, σε περιπέτειες με ιππότες, εξωγήινους και πριγκίπισσες. 

 Κατά τις γιορτές των Χριστουγέννων, τα δύο τμήματα βαθμολόγησαν τις ιστορίες των συμμαθητών τους με βάση την φαντασία, τη δημιουργικότητα, την πρωτοτυπία, την πλοκή και το επίπεδο γλώσσας. Δεν είναι τυχαίο ότι οι τρεις καλύτερες ιστορίες είχαν θέμα την οικογένεια και τα αναπάντεχα της ζωής! 

Έτσι, την 3η θέση κατέλαβαν οι μαθήτριες Εβελίνα Τσέλιου και Ερασμίνη Μπουφίδου με την ιστορία “The Dreamer”. Στη 2η θέση έφθασαν η Ίριδα Παπατσώρη και η Μαίρη Αναστασιάδου με την ιστορία “A New Life” και στην 1η θέση νικήτριες ανακηρύχθηκαν οι μαθήτριες Έλσα Νικόλτσου και Ελένη Κοκκινίδου με την ιστορία “Goodbye My Brother”. 

Συγχαρητήρια σε όλους τους μαθητές μας για την προσπάθεια και τον ζήλο που επέδειξαν για αυτό το διαφορετικό project. 

Οι καθηγήτριες του τμήματος Αγγλικών Σπουδών τους ευχόμαστε μέσα από τα λόγια του Benjamin Franklin: “Either write something worth reading or do something worth writing”.Ενημέρωση Μαΐου


Creative Writing Competition 2020-2021

Φιλολογικοί Αγώνες

Φιλολογικοί Αγώνες

Διαγωνισμός Πυθαγόρας

Παρουσίαση Κολεγίου

Ηλεκτρονική Εφημερίδα

Ακολουθήστε μας