Στοιχεία Σχολείου

Ιδιωτικό Γυμνάσιο-Λύκειο
"ΔΕΛΑΣΑΛ"
Πεύκα Θεσσαλονίκης
Τ.Θ. 6 - 57010
Τηλ. 2310 673252
FAX 2310 673348
info@delasalle.gr

Αναζήτηση Άρθρων

Αρχειοθήκη

Σάββατο, 27 Ιουνίου 2015

Το Κολέγιο "ΔΕΛΑΣΑΛ" στο Festival Artscene«Το έργο αυτό μιλούσε για έναν άλλο κόσμο, όπου η τεχνολογία άλλαξε την κοινωνία. Ένα από τα ρομπότ, όμως, προσπαθεί να ξαναβρεί τα συναισθήματα και, τελικά, όλοι τα καταφέρνουν!

Εντυπωσιαστήκαμε, αλλά και γοητευτήκαμε από αυτό το μοναδικό έργο: ο Χορός, που προερχόταν από έναν άλλο πολιτισμό και τα ωραία κοστούμια που τα έφτιαξαν από μόνοι τους. Το σκηνικό ήταν πολύ καλά επιλεγμένο και βοηθούσε πολύ στην κατανόηση του έργου. Η μουσική ταίριαζε απόλυτα με το ύφος του έργου. Υπήρχαν στιγμές πολύ διασκεδαστικές και αστείες, ειδικά όταν τα ρομπότ δεν καταλάβαιναν τα αντικείμενα της εποχής μας.

Αυτό που μας άρεσε περισσότερο ήταν το θέμα του έργου και ο χορός, τα οποία ήταν τελείως διαφορετικά από ό,τι είχαμε ήδη δει σε αυτό το Φεστιβάλ. Το φετινό θέμα του Φεστιβάλ, «Εκτός νόμου», ήταν απόλυτα ενταγμένο στο έργο της Ελληνικής Αποστολής, τόσο λόγω του ίδιου του θέματος , αλλά και του αποσπάσματος στα ελληνικά, από την τραγωδία «Αντιγόνη» του Σοφοκλή. Συγχαρητήρια, επίσης, και για την επιτυχημένη αξιοποίηση του σκηνικού χώρου !».

Απόσπασμα του άρθρου που συντάχθηκε από τη θεατρική ομάδα της Αμβέρσας, Βελγίου και δημοσιεύτηκε στην Εφημερίδα του Φεστιβάλ, στις 5-5-15.

Σύνδεσμος: Le journal du festival ArtsceneCreative Writing Competition 2019-2020

Φιλολογικοί Αγώνες

Διαγωνισμός Πυθαγόρας

Ενημέρωση Φεβρουαρίου

Παρουσίαση Κολεγίου

Ηλεκτρονική Εφημερίδα

Ακολουθήστε μας