Στοιχεία Σχολείου

Ιδιωτικό Γυμνάσιο-Λύκειο
"ΔΕΛΑΣΑΛ"
Πεύκα Θεσσαλονίκης
Τ.Θ. 6 - 57010
Τηλ. 2310 673252
FAX 2310 673348
info@delasalle.gr

Αναζήτηση Άρθρων

Αρχειοθήκη

Τρίτη, 3 Δεκεμβρίου 2013

High School Junior Drama ClubΣτο High School Junior Drama Club οι μαθητές έχουν την ευκαιρία να δημιουργήσουν, να αυτοσχεδιάσουν και να εξερευνήσουν διαφορετικούς ρόλους και χαρακτήρες στην αγγλική γλώσσα. Μέσω κινησιολογικών ασκήσεων και θεατρικών παιχνιδιών, εξερευνούν συναισθήματα και ανθρώπινες συμπεριφορές, απελευθερώνουν τις εκφραστικές τους ικανότητες, αναπτύσσουν τη δημιουργικότητα και τις κλίσεις τους και εξελίσσουν την προσωπικότητά τους. 

Μέσα από την ομαδικό χαρακτήρα του θεατρικού παιχνιδιού και μέσω της διάδρασης, τα παιδιά ανακαλύπτουν τον εαυτό τους μέσα από τη συνεργασία, κατανοούν τον κόσμο που τους περιβάλλει και μαθαίνουν να αποδέχονται τη διαφορετικότητα. 

Οι μαθητές ερευνούν κλασσικούς συγγραφείς, παρουσιάζουν διαχρονικά αλλά και σύγχρονα θεατρικά κομμάτια, εξερευνούν τους αγαπημένους τους ηθοποιούς στους πιο αναγνωρισμένους τους ρόλους και δημιουργούν τις δικές τους ιστορίες υποδυόμενοι ρόλους και αναπαριστάνοντας σκηνές από έργα στην αγγλική γλώσσα η οποία χρησιμοποιείται ως δομικό υλικό της δραματουργίας. 

Το Junior Drama Club γίνεται κάθε Παρασκευή από τις 15:00 έως τις 16:30. Οι μαθητές έχουν ήδη ξεκινήσει με σκηνές από το “The necklace” του Guy de Maupassant, το “The Taming of the Shrew” του William Shakespeare και συνεχίζουν ακάθεκτοι με σκηνές από έργα του Edgar Allan Poe εν όψει της γιορτής του Halloween!

Ενημέρωση Μαΐου


Creative Writing Competition 2020-2021

Φιλολογικοί Αγώνες

Φιλολογικοί Αγώνες

Διαγωνισμός Πυθαγόρας

Παρουσίαση Κολεγίου

Ηλεκτρονική Εφημερίδα

Ακολουθήστε μας