Στοιχεία Σχολείου

Ιδιωτικό Γυμνάσιο-Λύκειο
"ΔΕΛΑΣΑΛ"
Πεύκα Θεσσαλονίκης
Τ.Θ. 6 - 57010
Τηλ. 2310 673252
FAX 2310 673348
info@delasalle.gr

Αναζήτηση Άρθρων

Αρχειοθήκη

Πέμπτη, 25 Απριλίου 2013

Θεατρική Παράσταση με τίτλο "HOMO INFORMATICUS" του Γαλλόφωνου Θεατρικού Ομίλου του Κολεγίου ΔΕΛΑΣΑΛ

ΘΕΡΜΑ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ!!! 

Την Τετάρτη 17/4/13, ο Γαλλόφωνος Θεατρικός Όμιλος του Κολεγίου ΔΕΛΑΣΑΛ ανέβασε στα γαλλικά το έργο του Βέλγου συγγραφέα Charles ISTACE, HOMO INFORMATICUS, με τεράστια επιτυχία! 

Ένα έργο γεμάτο βαθιά νοήματα, που ενέπνευσε τους ηθοποιούς μας και συγκίνησε όλους τους προσκεκλημένους! Η ευρηματική σκηνοθεσία και διασκευή της κ.Πηνελόπης Σταυρίδου, καθηγήτριας γαλλικής γλώσσας στο Ελληνογαλλικό Κολέγιο ΔΕΛΑΣΑΛ, η δυναμική μουσική, τα εντυπωσιακά ηχητικά εφέ, τα εξαιρετικά σκηνικά και κοστούμια των ηθοποιών, αλλά και το καταπληκτικό μακιγιάζ του Ι.ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ μετέφεραν το κοινό σε μια άλλη εποχή, απογείωσαν την παράσταση και την κατέστησαν εφάμιλλη μιας επαγγελματικής προσπάθειας!!! 

Tη θεατρική εκδήλωση άνοιξαν η κ. Βονιτσάνου, Σχολική Σύμβουλος της Γαλλικής Γλώσσας και η κ. Ludyvine De Souza , Μορφωτική Ακόλουθος του Γαλλικού Προξενείου στη Θεσσαλονίκη και Εκπρόσωπος του Γενικού Διευθυντή του Γαλλικού Ινστιτούτου Θεσσαλονίκης. 

Η Γενική Διεύθυνση του Κολεγίου και το Τμήμα Γαλλικών Σπουδών συγχαίρουν θερμά το Γαλλόφωνο Θεατρικό Όμιλο και του εύχονται πάντα τέτοιες επιτυχίες!

 

Ενημέρωση Ιουνίου


Creative Writing Competition 2020-2021

Φιλολογικοί Αγώνες

Φιλολογικοί Αγώνες

Διαγωνισμός Πυθαγόρας

Παρουσίαση Κολεγίου

Ηλεκτρονική Εφημερίδα

Ακολουθήστε μας