Στοιχεία Σχολείου

Ιδιωτικό Γυμνάσιο-Λύκειο
"ΔΕΛΑΣΑΛ"
Πεύκα Θεσσαλονίκης
Τ.Θ. 6 - 57010
Τηλ. 2310 633 333
Fax. 2310 673 348

Αναζήτηση Άρθρων

Αρχειοθήκη

Κυριακή 17 Δεκεμβρίου 2017

Επίσκεψη στη Σχολή Τυφλών



Την Παρασκευή, 15 Δεκεμβρίου 2017, η Γ΄ Λυκείου του Κολεγίου «ΔΕΛΑΣΑΛ» επισκέφθηκε, όπως κάθε χρόνο, το Δημοτικό Σχολείο της Σχολής Τυφλών, που λειτουργεί στην πόλη μας. Οι μαθητές μας, με συνοδούς τον κ. Μ.Βογιατζόγλου και την κ. Τ. Τσιφτελίδου, παρακολούθησαν και χειροκρότησαν με ενθουσιασμό τη χριστουγεννιάτικη γιορτή που είχαν ετοιμάσει με μεράκι τα παιδιά της σχολής με την αμέριστη συμπαράσταση των δασκάλων τους. 

Στη συνέχεια, σε μια μεγάλη και γεμάτη ενδιαφέρον συζήτηση, οι μαθητές μας ενημερώθηκαν για την καθημερινότητα ενός ανθρώπου που δεν μπορεί να δει, για τη μέθοδο γραφής και ανάγνωσης Braille, αλλά και για τα επιτεύγματα της σύγχρονης τεχνολογίας που ενισχύουν τους τυφλούς στην προσπάθειά τους να έχουν μια φυσιολογική ζωή. Και φυσικά, όπως απαιτεί το κλίμα των ημερών, αντάλλαξαν ευχές με μαθητές και δασκάλους της Σχολής. 

Το Κολέγιο «ΔΕΛΑΣΑΛ» ευχαριστεί, για άλλη μία χρονιά, τους υπεύθυνους για τη θερμότατη φιλοξενία τους και την προθυμία τους να απαντήσουν σε κάθε απορία και ανανεώνει το ραντεβού για του χρόνου!



Οδηγός Σταδιοδρομίας


Conseil des Jeunes Citoyens

7th CWC

Spelling Bee

Spelling Bee
6th Spelling Bee Competition

Διαγωνισμός Θετικών Επιστημών

Φιλολογικοί Αγώνες

Διαγωνισμός Πυθαγόρας

Παρουσίαση Κολεγίου

Ηλεκτρονική Εφημερίδα

Ακολουθήστε μας