Στοιχεία Σχολείου

Ιδιωτικό Γυμνάσιο-Λύκειο
"ΔΕΛΑΣΑΛ"
Πεύκα Θεσσαλονίκης
Τ.Θ. 6 - 57010
Τηλ. 2310 633 333
Fax. 2310 673 348

Αναζήτηση Άρθρων

Αρχειοθήκη

Δευτέρα 15 Μαΐου 2017

13ο ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΚΟΛΕΓΙΟΥ "ΔΕΛΑΣΑΛ"


Την Κυριακή, 7 Μαΐου 2017, το Κολέγιο «ΔΕΛΑΣΑΛ» γιόρτασε τη λήξη της σχολικής χρονιάς, με το ετήσιο «ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΦΕΣΤΙΒΑΛ», που καθιερώθηκε ως εκδήλωση της άνοιξης. 

Φέτος, το Κολέγιο "ΔΕΛΑΣΑΛ" γιόρτασε την ημέρα αυτή μαζί με την «ΕΛΕΠΑΠ» με μία υπέροχη θεατρική παράσταση, που ετοίμασαν οι θεατρικοί όμιλοι του Δημοτικού, με τίτλο «Ονειρεύομαι έναν κόσμο σε όλα… διαφορετικό». Τα έσοδα της παράστασης και μέρος των εσόδων του Φεστιβάλ διατέθηκαν στην ΕΛΕΠΑΠ. Επίσης, στο πλαίσιο της προσπάθειας να ενισχυθεί η Τράπεζα Αίματος «ΔΕΛΑΣΑΛ», πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία, αιμοδοσία, στο φουαγιέ του Γυμνασίου-Λυκείου, από την κινητή μονάδα αιμοδοσίας του Γ.Ν.Θ. «Γ. Παπανικολάου». 

Με μεγάλη χαρά υποδέχθηκαν οι αθλητές του σκάκι την τρεις φορές Παγκόσμια Πρωταθλήτρια και Πρωταθλήτρια Ελλάδος Τσολακίδου Σταυρούλα. Στο πλούσιο πρόγραμμα του Φεστιβάλ ξεχώρισαν: οι Διασυλλογικοί Αγώνες Ορεινής Ποδηλασίας «DELASALLE ELIMINATOR MOUNTAIN BIKE RACE», οι χορογραφίες των ομίλων Ενόργανης Γυμναστικής, Μοντέρνου Χορού και Μπαλέτου, οι παρουσιάσεις των ομάδων της Ρομποτικής «ROBOT HOOD» και «ROBOT JUNIOR», καθώς και όλα τα πρωταθλήματα των ομίλων Ποδοσφαίρου, Καλαθοσφαίρισης, Πετοσφαίρισης, Αντισφαίρισης του Νηπιαγωγείου, του Δημοτικού, του Γυμνασίου και των ενηλίκων. 







Οδηγός Σταδιοδρομίας


Conseil des Jeunes Citoyens

7th CWC

Spelling Bee

Spelling Bee
6th Spelling Bee Competition

Διαγωνισμός Θετικών Επιστημών

Φιλολογικοί Αγώνες

Διαγωνισμός Πυθαγόρας

Παρουσίαση Κολεγίου

Ηλεκτρονική Εφημερίδα

Ακολουθήστε μας