Τρίτη 15 Ιουλίου 2025

Summer Camp στο Brighton (1–8 Ιουλίου)

 


Ένα αξέχαστο καλοκαιρινό camp στο University of Brighton, στο Ηνωμένο Βασίλειο! Οι μαθητές είχαν την ευκαιρία να γνωρίσουν την πανεπιστημιούπολη, να περιηγηθούν στην πόλη του Brighton, να διασκεδάσουν στο Brighton Palace Pier.

Κατά τη διάρκεια του προγράμματος, παρακολούθησαν καθημερινά μαθήματα Αγγλικών, προσαρμοσμένα στο επίπεδό τους, μέσα σε ένα διεθνές μαθησιακό, μαζί με μαθητές από την Ιταλία, την Τουρκία, το Βιετνάμ, το Καζακστάν και την Ταϊλάνδη. Με την ολοκλήρωση των μαθημάτων, έλαβαν σχετική πιστοποίηση παρακολούθησης.

Το πρόγραμμα περιλάμβανε επίσης μονοήμερη εκδρομή στο Λονδίνο, με επίσκεψη στην Εθνική Πινακοθήκη, το γραφικό Covent Garden για αγορές και βόλτες, καθώς και ξενάγηση στο κέντρο του Λονδίνου, με αποκορύφωμα μια περιγραφή στα βασιλικά αξιοθέατα και στο εμβληματικό Buckingham Palace.

Μια μοναδική εμπειρία, γεμάτη μάθηση, πολιτισμό και διασκέδαση!