Στοιχεία Σχολείου

Ιδιωτικό Γυμνάσιο-Λύκειο
"ΔΕΛΑΣΑΛ"
Πεύκα Θεσσαλονίκης
Τ.Θ. 6 - 57010
Τηλ. 2310 633 333
Fax. 2310 673 348

Αναζήτηση Άρθρων

Αρχειοθήκη

Δευτέρα 20 Νοεμβρίου 2017

Προσφορά χωρίς σύνορα


Στο Κολέγιο “ΔΕΛΑΣΑΛ”, προσπαθούμε με κάθε τρόπο να διδάσκουμε την έμπρακτη προσφορά στον συνάνθρωπο. Γι’ αυτόν τον λόγο, λοιπόν, την Τρίτη, 14 Νοεμβρίου, μαθητές της Γ΄ Λυκείου, μέλη της εθελοντικής ομάδας του σχολείου μας, βοήθησαν στη διανομή είκοσι σακιδίων πατάτας, ευγενική χορηγία της Βιοτεχνίας τυποποίησης - Συσκευαστηρίου πατάτας - Φιλιππίδης Παντελής και Συνεργάτες.

 Οι μαθητές μας επισκέφτηκαν την οργάνωση “Caritas”, το τάγμα “Ιεραπόστολοι της Αγάπης” και τον σύλλογο “Φιλόπτωχος αδελφότης κυριών Θεσσαλονίκης”, που παραθέτουν συσσίτια σε άπορους συμπολίτες μας, και πρόσφεραν τη συγκεκριμένη ποσότητα, μετουσιώνοντας τις αξίες του εθελοντισμού σε πράξη και καταδεικνύοντας ότι η φυλή, η εθνικότητα και το θρήσκευμα δεν αποτελούν φραγμούς για τη φιλανθρωπία.

Τους ευχαριστούμε πολύ για τα έντονα συναισθήματα που μας γεννούν και, συγχρόνως, ευχαριστούμε και όλους τους εξωτερικούς φορείς οι οποίοι, γνωρίζοντας την έντονη εθελοντική δράση που έχει αναπτύξει το Κολέγιο “ ΔΕΛΑΣΑΛ”, μας ενισχύουν και μας στηρίζουν.







Οδηγός Σταδιοδρομίας


Conseil des Jeunes Citoyens

7th CWC

Spelling Bee

Spelling Bee
6th Spelling Bee Competition

Διαγωνισμός Θετικών Επιστημών

Φιλολογικοί Αγώνες

Διαγωνισμός Πυθαγόρας

Παρουσίαση Κολεγίου

Ηλεκτρονική Εφημερίδα

Ακολουθήστε μας