Στοιχεία Σχολείου

Ιδιωτικό Γυμνάσιο-Λύκειο
"ΔΕΛΑΣΑΛ"
Πεύκα Θεσσαλονίκης
Τ.Θ. 6 - 57010
Τηλ. 2310 633 333
Fax. 2310 673 348

Αναζήτηση Άρθρων

Αρχειοθήκη

Πέμπτη 12 Οκτωβρίου 2017

Σπουδές στη Βοστώνη


Την Τρίτη, 10 Οκτωβρίου, επισκέφθηκε το σχολείο μας ο κ. Μητρόπουλος, πρόεδρος του Πανεπιστημίου Hellenic College Holy Cross (http://www.hchc.edu/) της Βοστώνης. Ο κ. Μητρόπουλος ενημέρωσε τους μαθητές και τις μαθήτριες της Α’ Λυκείου για το περιεχόμενο σπουδών του Πανεπιστημίου και τις δυνατότητες φοίτησης σε ένα αμερικανικό πανεπιστήμιο που συνδέεται στενά με την ελληνορθόδοξη κοινότητα. 

Η παρουσία του εδώ αποτελεί συνέχεια της αντίστοιχης επίσκεψης αντιπροσωπείας εκπαιδευτικών και μαθητών του Λυκείου «ΔΕΛΑΣΑΛ» στο Holy Cross την προηγούμενη χρονιά, με την ευκαιρία της συμμετοχής του σχολείου μας στο μαθητικό συνέδριο Harvard Model Congress.

Αισθανόμαστε ιδιαίτερη τιμή και χαρά που ξεκινάμε μία συνεργασία με ένα ελληνικό εκπαιδευτικό ίδρυμα των ΗΠΑ. Στο πλαίσιο αυτής της συνεργασίας, ο κ. Μητρόπουλος προσέφερε υποτροφία στους μαθητές του Κολεγίου για φοίτηση στο Holy Cross που ανέρχεται στο 50% και καλύπτει τα έξοδα φοίτησης, διαμονής και διατροφής στο campus του πανεπιστημίου στη Βοστώνη.




Οδηγός Σταδιοδρομίας


Conseil des Jeunes Citoyens

7th CWC

Spelling Bee

Spelling Bee
6th Spelling Bee Competition

Διαγωνισμός Θετικών Επιστημών

Φιλολογικοί Αγώνες

Διαγωνισμός Πυθαγόρας

Παρουσίαση Κολεγίου

Ηλεκτρονική Εφημερίδα

Ακολουθήστε μας