Στοιχεία Σχολείου

Ιδιωτικό Γυμνάσιο-Λύκειο
"ΔΕΛΑΣΑΛ"
Πεύκα Θεσσαλονίκης
Τ.Θ. 6 - 57010
Τηλ. 2310 633 333
Fax. 2310 673 348

Αναζήτηση Άρθρων

Αρχειοθήκη

Τετάρτη 4 Οκτωβρίου 2017

4η Ημέρα Πανελλήνιου Σχολικού Αθλητισμού


Πλήθος αθλητικών δράσεων έλαβαν χώρα στο Γυμνάσιο-Λύκειο του Κολεγίου «ΔΕΛΑΣΑΛ» τη Δευτέρα, 2 Οκτωβρίου 2017 στο πλαίσιο της 4ης Ημέρας Πανελλήνιου Σχολικού Αθλητισμού. 

Το εναρκτήριο λάκτισμα έδωσαν οι δύο Αμερικανίδες επαγγελματίες βολεϊμπολίστριες από την ομάδα Μακεδόνων Αξιού, Maggie Speaks και Kierra Holst και ο προπονητής τους κ. Γιάννης Καραγκιοζίδης. Οι ίδιοι αναφέρθηκαν στην αξία της συνεργασίας και της ομαδικότητας ιδιαίτερα όπως αυτά βιώνονται μέσα από το αγώνισμά τους. 

Ακολούθησε ομιλία από δύο Ολυμπιονίκες που μας τίμησαν με την παρουσία τους. Η κυρία Φωτεινή Βαβάτση, Ολυμπιονίκης στο αγώνισμα της τοξοβολίας το 2004 και η κυρία Όλγα Πελεκάνου, Ολυμπιονίκης στο αγώνισμα της συγχρονισμένης κολύμβησης το 2004, μοιράστηκαν τις εμπειρίες τους από τους αγώνες και μας μύησαν στα μυστικά των αθλημάτων τους. Με την παρουσία τους κινητοποίησαν το ενδιαφέρον των μαθητών επηρεάζοντάς τους θετικά για την ενασχόλησή τους με τον αθλητισμό. 

Στη συνέχεια, οι μαθητές μας πήραν μέρος σε μία σειρά αθλημάτων όπως η τοξοβολία, το μπάσκετ, το ποδόσφαιρο, το βόλεϊ, το πινγκ πονγκ, το πετανκ, ενώ ομάδα μαθητών παρακολούθησε παραδοσιακούς χορούς. 

Για άλλη μία χρονιά, η ημέρα αυτή αποτέλεσε μία εξαιρετική ευκαιρία να γνωρίσουμε νέα αθλήματα και να καλλιεργήσουμε στην πράξη τις αξίες του «Εὖ ἀγωνίζεσθαι».













Οδηγός Σταδιοδρομίας


Conseil des Jeunes Citoyens

7th CWC

Spelling Bee

Spelling Bee
6th Spelling Bee Competition

Διαγωνισμός Θετικών Επιστημών

Φιλολογικοί Αγώνες

Διαγωνισμός Πυθαγόρας

Παρουσίαση Κολεγίου

Ηλεκτρονική Εφημερίδα

Ακολουθήστε μας