Στοιχεία Σχολείου

Ιδιωτικό Γυμνάσιο-Λύκειο
"ΔΕΛΑΣΑΛ"
Πεύκα Θεσσαλονίκης
Τ.Θ. 6 - 57010
Τηλ. 2310 633 333
Fax. 2310 673 348

Αναζήτηση Άρθρων

Αρχειοθήκη

Τετάρτη 8 Φεβρουαρίου 2017

Το Γυμνάσιο «ΔΕΛΑΣΑΛ» Υποστηρικτής της Ημέρας Ασφαλούς Διαδικτύου



Το Κολέγιο «ΔΕΛΑΣΑΛ», ως πρεσβευτής της Ημέρας Ασφαλούς Διαδικτύου, συμμετείχε στη φετινή δράση ενημέρωσης Saferinternet.gr του Ελληνικού Κέντρου Ασφαλούς Διαδικτύου, με κεντρικό σύνθημα: «Γίνε η αλλαγή: Όλοι μαζί για ένα καλύτερο διαδίκτυο».

Ειδικότερα, την Τρίτη, 7 Φεβρουαρίου οι μαθητές της A' Γυμνασίου ενημερώθηκαν από τους καθηγητές Πληροφορικής, κ. Γεροθανάση και Παπαϊωάννου για θέματα που σχετίζονται με την ασφαλή πλοήγηση στο διαδίκτυο, και απάντησαν σε όλες τις ερωτήσεις που προέκυψαν κατά την διάρκεια της συζήτησης που είχαν μαζί τους. 

Στο πλαίσιο της δράσης, παρουσιάστηκαν και οι εργασίες μαθητών του Γυμνασίου μας που έλαβαν μέρος στον διαγωνισμό του Ελληνικού Κέντρου Ασφαλούς Διαδικτύου, για την Ημέρα Ασφαλούς Διαδικτύου.

Η Ημέρα Ασφαλούς Διαδικτύου διοργανώνεται κάθε χρόνο από το δίκτυο Insafe/INHOPE με την υποστήριξη της Κομισιόν, με σκοπό να προωθήσει την ασφαλή και θετική χρήση της ψηφιακής τεχνολογίας, ιδιαίτερα ανάμεσα σε παιδιά και νέους ανθρώπους. Το 2016 περισσότερα από 21.000 σχολεία και 19,5 εκατομμύρια άνθρωποι συμμετείχαν στις δράσεις που είχαν προγραμματιστεί για τη συγκεκριμένη ημέρα ανά την Ευρώπη.









Δείγμα των εργασιών που παρουσιάστηκαν:


Οδηγός Σταδιοδρομίας


Conseil des Jeunes Citoyens

7th CWC

Spelling Bee

Spelling Bee
6th Spelling Bee Competition

Διαγωνισμός Θετικών Επιστημών

Φιλολογικοί Αγώνες

Διαγωνισμός Πυθαγόρας

Παρουσίαση Κολεγίου

Ηλεκτρονική Εφημερίδα

Ακολουθήστε μας