Στοιχεία Σχολείου

Ιδιωτικό Γυμνάσιο-Λύκειο
"ΔΕΛΑΣΑΛ"
Πεύκα Θεσσαλονίκης
Τ.Θ. 6 - 57010
Τηλ. 2310 633 333
Fax. 2310 673 348

Αναζήτηση Άρθρων

Αρχειοθήκη

Δευτέρα 23 Ιανουαρίου 2017

And the top e-stories are…


Τα αποτελέσματα της ψηφοφορίας των μαθητών της Β’ Γυμνασίου ανακοινώθηκαν την Παρασκευή, 20 Ιανουαρίου 2017 και απονεμήθηκαν τα διπλώματα και τα βραβεία στους νικητές.

Την τρίτη θέση κατέλαβε η Ναταλία Μπιτζίκου με το Meeting My Idol, μια e-story στην οποία περιγράφεται το όνειρο της συγγραφέως να συναντήσει τον αγαπημένο της τραγουδιστή σε συναυλία του.

Οι e-stories της Ειρήνης Μπάμνιατζη, The Seven Children Disappeared και της Ιωάννας Πολυματίδου και Νεφέλης Σκλαβούνου, The Adventures of a Fairy ισοψήφησαν στη δεύτερη θέση. Στην αφήγηση της Ειρήνης, μια ομάδα παιδιών έχουν ένα ατυχές τέλος, όταν εξαφανίζονται μυστηριωδώς στο δάσος, ενώ στην ιστορία της Ιωάννας και της Νεφέλης, ανακαλύψαμε πως οι περιπέτειες μιας νεράιδας συνεχίζουν να γοητεύουν τον σύγχρονο αναγνώστη.

Τέλος, στην πρώτη θέση με την ιστορία τους The Old Owl, οι μαθήτριες Αθηνά Αθανασιάδου, Σταυρούλα Ανδρεάδου και Γεωργία Μαναβή εμπνεύστηκαν ένα χωριό, όπου τα ζώα και οι άνθρωποι επικοινωνούν μεταξύ τους και μοιράζονται έναν ιδιότυπο κόσμο.

Συγχαρητήρια, ωστόσο, αξίζουν όλοι οι μαθητές-συγγραφείς, για τις ευφάνταστες δημιουργίες τους και τις φιλότιμες προσπάθειές τους. Η συγγραφή απαιτεί ταλέντο, τέχνη και φαντασία, μα πάνω απ΄όλα αγάπη και υπομονή. Με αυτά τα προσόντα κάθε λογοτεχνικό όνειρο μπορεί να γίνει πραγματικότητα.


 




Οδηγός Σταδιοδρομίας


Conseil des Jeunes Citoyens

7th CWC

Spelling Bee

Spelling Bee
6th Spelling Bee Competition

Διαγωνισμός Θετικών Επιστημών

Φιλολογικοί Αγώνες

Διαγωνισμός Πυθαγόρας

Παρουσίαση Κολεγίου

Ηλεκτρονική Εφημερίδα

Ακολουθήστε μας