Αναζήτηση Άρθρων

Αρχειοθήκη

Τρίτη, 18 Νοεμβρίου 2014

ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΗΣ Β’ ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ ΣΤΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΣ ΓΕΩΠΟΝΙΚΗΣ ΣΧΟΛΗΣ ΤΟΥ ΑΠΘ «Το παιδί στον κόσμο των τροφίμων» - ΑΘΛΟΠΑΙΔΙΕΣ ΣΤΟ ΦΡΑΓΜΑ ΤΗΣ ΘΕΡΜΗΣ


Πώς φτιάχνεται το γιαούρτι; Ποιες είναι οι συνθήκες στις οποίες πρέπει να διατηρούνται τα γαλακτοκομικά προϊόντα; Τι πρέπει να προσέχουμε στις ετικέτες των τυποποιημένων τροφίμων; Τι περιλαμβάνει μια υγιεινή και ισορροπημένη διατροφή. Οι παραπάνω είναι μερικές από τις ερωτήσεις των μαθητών της Β’ Γυμνασίου του σχολείου μας, που απαντήθηκαν κατά τη διάρκεια της επίσκεψης στο αγρόκτημα της γεωπονικής σχολής του Α.Π.Θ. Με τη συνδρομή των φοιτητών που επιμελούνται το πρόγραμμα, παρασκεύασαν γιαούρτι και εκτέλεσαν μερικά θεαματικά πειράματα στο εργαστήριο χημείας της σχολής. Η εξόρμησή μας ολοκληρώθηκε στο περιβαλλοντικό πάρκο της Θέρμης, με πολύ παιχνίδι και πολλές αθλητικές δραστηριότητες.





Στοιχεία Σχολείου

Ιδιωτικό Γυμνάσιο-Λύκειο
"ΔΕΛΑΣΑΛ"
Πεύκα Θεσσαλονίκης
Τ.Θ. 6 - 57010
Τηλ. 2310 673252
FAX 2310 673348
info@delasalle.gr

Ακολουθήστε μας

Ενημέρωση Δεκεμβρίου

Φιλολογικοί Αγώνες

Ηλεκτρονική Εφημερίδα