Στοιχεία Σχολείου

Ιδιωτικό Γυμνάσιο-Λύκειο
"ΔΕΛΑΣΑΛ"
Πεύκα Θεσσαλονίκης
Τ.Θ. 6 - 57010
Τηλ. 2310 633 333
Fax. 2310 673 348

Αναζήτηση Άρθρων

Αρχειοθήκη

Δευτέρα 25 Νοεμβρίου 2013

Ομάδα σκάκι του Συλλόγου Αποφοίτων Σ.Α.Κ. «ΔΕΛΑΣΑΛ»



Αγαπητοί γονείς και κηδεμόνες.

Σας ενημερώνουμε ότι ξεκίνησαν οι δίωρες απογευματινές προπονήσεις της ομάδας σκάκι του Συλλόγου Αποφοίτων Σ.Α.Κ. «ΔΕΛΑΣΑΛ» στην Αίθουσα Σκάκι του σχολείου μας κάθε Παρασκευή από τις 14.45΄ έως τις 16.45΄.
Υπεύθυνος προπονητής θα είναι και φέτος ο κ.  Βασίλης Τσαρουχάς, ο οποίος είναι ομοσπονδιακός μετρ, προπονητής αθλητών πανελληνίων, πανευρωπαϊκών και παγκόσμιων διακρίσεων, περιφερειακός ομοσπονδιακός προπονητής με αποστολές σε Πανευρωπαϊκά πρωταθλήματα και την πρόσφατη Σκακιστική Ολυμπιάδα του 2012.
Επιπρόσθετα, από τον Νοέμβρη κάθε Κυριακή από τις 11.00΄ έως τις 13.00΄ θα ανοίγουμε την αίθουσα του σκάκι  σε όλους τους σκακιστές ελεύθερα,  για να έρχονται, να παίζουν και να εξασκούνται στο αγαπημένο τους άθλημα.  Υπεύθυνος του προγράμματος της Κυριακής θα είναι ο κ.΄Ισκος Αλέξανδρος (τέως πρωταθλητής Ελλάδος σε πρωταθλήματα νέων και διεθνής διαιτητής).

Την ημέρα αυτήν θα διοργανώνονται πρωταθλήματα, για να έρχονται οι αθλητές πιο κοντά στο άθλημα, να αποκτούν αγωνιστική εμπειρία σε θέματα τακτικής και στρατηγικής και να βρίσκονται σε καλή αγωνιστική κατάσταση.
Τέλος,την πρώτη Κυριακή του Νοέμβρη (3/11/13) ξεκινάει το εσωτερικό πρωτάθλημα του Σ.Α.Κ. «ΔΕΛΑΣΑΛ» για όλα τα παιδιά, προκειμένου να αξιολογηθούν αναφορικά με το επίπεδό τους.  Με αυτό τον τρόπο θα επιλεγούν και οι ομάδες  που θα εκπροσωπούν το σχολείο και τον Σ.Α.Κ. «ΔΕΛΑΣΑΛ» στους ομαδικούς μαθητικούς αγώνες αλλά και στους αγώνες  που διοργανώνει η Ελληνική Σκακιστική Ομοσπονδία.
Για οποιαδήποτε διευκρίνιση ή πληροφορία σχετική με το πρόγραμμα προπονήσεων ή το κόστος συμμετοχής, παρακαλούμε μη διστάσετε να επικοινωνήσετε με τον υπεύθυνο προπονητή.
Γενικός Γραμματέας Σ.Α.Κ. «ΔΕΛΑΣΑΛ» Θεμιστοκλής Αστρεινίδης
 
                                                                                                          Με εκτίμηση
                                                                                                    Ο προπονητής σκάκι
                                                                                                     Βασίλης Τσαρουχάς
                                                                                                  Τηλ. επικ. 6944 39 64 66

Οδηγός Σταδιοδρομίας


Conseil des Jeunes Citoyens

7th CWC

Spelling Bee

Spelling Bee
6th Spelling Bee Competition

Διαγωνισμός Θετικών Επιστημών

Φιλολογικοί Αγώνες

Διαγωνισμός Πυθαγόρας

Παρουσίαση Κολεγίου

Ηλεκτρονική Εφημερίδα

Ακολουθήστε μας