Στοιχεία Σχολείου

Ιδιωτικό Γυμνάσιο-Λύκειο
"ΔΕΛΑΣΑΛ"
Πεύκα Θεσσαλονίκης
Τ.Θ. 6 - 57010
Τηλ. 2310 633 333
Fax. 2310 673 348

Αναζήτηση Άρθρων

Αρχειοθήκη

Τρίτη 4 Σεπτεμβρίου 2012

ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΑΝΟΙΧΤΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ «LA SALLE»


                         Université Ouverte « La Salle » ( UOLS )


          Ο Διεθνής Εκπαιδευτικός Οργανισμός « La Salle »  εγκαινίασε στις 28 Ιουνίου 2012 το πρώτο Ανοιχτό Πανεπιστήμιο ( UOLS ) στην Ανδόρρα. Στόχος του νέου ιδρύματος είναι η παροχή ποιοτικής τριτοβάθμιας εκπαίδευσης σε διεθνές επίπεδο.
          Η πρυτανική αρχή του νέου πανεπιστημιακού κέντρου ανέλαβε καθήκοντα στην Ανδόρρα με τον αγιασμό του τέλεσε ο Σεβασμιότατος Joan Enric Vives, παρουσία του  Γενικού Ηγουμένου του Τάγματος των Αδελφών των Χριστιανικών Σχολείων, Frère Alvaro Rodriguez.
          Ο πρύτανης του UOLS, Δόκτωρ Lluis Vicent, εξήγησε ότι το πρώτο ανοιχτό λασαλιανό πανεπιστήμιο στον κόσμο θα προσφέρει πανεπιστημιακά προγράμματα εξ αποστάσεως, αλλά και με καθεστώς ημι-παρουσίας. Ανήγγειλε επίσης τη δημιουργία του Ανώτατου Ερευνητικού Ινστιτούτου, το οποίο θα είναι ανοιχτό στο δίκτυο των ερευνητών του λασαλιανού πανεπιστήμιου, αλλά και στους ερευνητές που προέρχονται από άλλα ιδρύματα.
          Το « project » θα προσελκύσει νέες επενδύσεις από το εξωτερικό στο Πριγκιπάτο της Ανδόρρας. Το νέο ανοιχτό Πανεπιστήμιο, σε συνδυασμό με τις ανάγκες των διεθνών δικτύων των επιχειρήσεων, απευθύνεται σε νέους πανεπιστημιακούς, οι οποίοι, ανεξάρτητα από τον τόπο κατοικίας τους, επιθυμούν να παρακολουθήσουν κάποιο μάθημα, για ν΄αποκτήσουν ένα πανεπιστημιακό δίπλωμα ή να συμπληρώσουν τη μόρφωσή τους με κάποια masters και διπλώματα τριτοβάθμιας εκπαίδευσης σε ένα εκπαιδευτικό οργανισμό που έχει 350 χρόνια εμπειρίας.

                                            **********************
         
Στο site : www.lasalle-ialu.org ( International Association of La Salle Universities ) μπορεί να βρει κανείς πληροφορίες για τα 72 λασαλιανά Πανεπιστήμια.

Οδηγός Σταδιοδρομίας


Conseil des Jeunes Citoyens

7th CWC

Spelling Bee

Spelling Bee
6th Spelling Bee Competition

Διαγωνισμός Θετικών Επιστημών

Φιλολογικοί Αγώνες

Διαγωνισμός Πυθαγόρας

Παρουσίαση Κολεγίου

Ηλεκτρονική Εφημερίδα

Ακολουθήστε μας