Στοιχεία Σχολείου

Ιδιωτικό Γυμνάσιο-Λύκειο
"ΔΕΛΑΣΑΛ"
Πεύκα Θεσσαλονίκης
Τ.Θ. 6 - 57010
Τηλ. 2310 633 333
Fax. 2310 673 348

Αναζήτηση Άρθρων

Αρχειοθήκη

Τετάρτη 2 Φεβρουαρίου 2011

ECDL (European Computer Driving Licence)


Από την σχολική χρονιά 2004-2005, το Κολέγιο "ΔΕΛΑΣΑΛ" εισάγει στα Προγράμματα Σπουδών για τους μαθητές του Γυμνασίου - Λυκείου το E.C.D.L. (European Computer Driving Licence - Χορήγηση "Πιστοποιητικού δεξιοτήτων στη χρήση Η/Υ").

 Το European Computer Driving Licence (E.C.D.L.) είναι το παγκοσμίως αναγνωρισμένο Πρόγραμμα Πιστοποίησης, το οποίο - ακολουθώντας τις ίδιες προδιαγραφές και μεθοδολογία σε ολόκληρο τον κόσμο - πιστοποιεί γνώσεις Πληροφορικής και δεξιότητες στη χρήση Υπολογιστών.

Ήδη τα κράτη της Ευρώπης, αλλά και μεγάλες πολυεθνικές εταιρείες, έχουν υιοθετήσει το E.C.D.L. ως κριτήριο αξιολόγησης των απαιτούμενων δεξιοτήτων από τους υπαλλήλους τους.

Το E.C.D.L. είναι το μοναδικό πιστοποιητικό, μέχρι στιγμής, το οποίο αναγνωρίζεται από όλες τις χώρες - μέλη της Ενωμένης Ευρώπης. Πλέον είναι επίσημα αναγνωρισμένο και από το Ελληνικό κράτος.

Οι εξετάσεις των υποψηφίων μαθητών μας θα διενεργούνται στις αίθουσες των Η/Υ του Κολεγίου σε ημερομηνίες που εμείς οι ίδιοι θα προγραμματίζουμε, με την επίβλεψη ανεξάρτητων επιτηρητών από την E.C.D.L. Hellas.

Οι μαθητές μας δεν θα πληρώνουν επιπλέον δίδακτρα. Θα επιβαρύνονται μόνο με τα εξέταστρα.

Οδηγός Σταδιοδρομίας


Conseil des Jeunes Citoyens

7th CWC

Spelling Bee

Spelling Bee
6th Spelling Bee Competition

Διαγωνισμός Θετικών Επιστημών

Φιλολογικοί Αγώνες

Διαγωνισμός Πυθαγόρας

Παρουσίαση Κολεγίου

Ηλεκτρονική Εφημερίδα

Ακολουθήστε μας