Στοιχεία Σχολείου

Ιδιωτικό Γυμνάσιο-Λύκειο
"ΔΕΛΑΣΑΛ"
Πεύκα Θεσσαλονίκης
Τ.Θ. 6 - 57010
Τηλ. 2310 633 333
Fax. 2310 673 348

Αναζήτηση Άρθρων

Αρχειοθήκη

Κυριακή 6 Φεβρουαρίου 2011

Σύλλογος Γονέων & Κηδεμόνων


Αγαπητοί γονείς και φίλοι,

Καθώς άλλη μια χρονιά φτάνει στο τέλος της, θα θέλαμε να πούμε ένα μεγάλο ευχαριστώ, πρώτα απ’ όλα, στους δασκάλους των παιδιών μας, γιατί ξεπέρασαν τις απαιτήσεις μας, επειδή συνεχώς δημιουργούσαν ένα υπερβατικό, σχεδόν ουτοπικό, σκίτσο και προσπαθούσαν να του μοιάσουν. Αυτό ακριβώς είναι και το μήνυμα που οφείλουμε όλοι μας να υπηρετούμε! Με όπλο την παιδεία, αλλάζουμε πρώτα εμείς!

Ένα μεγάλο ευχαριστώ οφείλουμε στη Διεύθυνση του Κολεγίου μας για την αγαστή συνεργασία και την αμέριστη συμπαράστασή της στον κοινό αγώνα για την πρόοδο των παιδιών μας.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ στους μαθητές και στις μαθήτριες για την ενεργή αλληλεπίδρασή τους με τον Σύλλογο, που μας επέτρεψε να αφουγκραστούμε τις ανάγκες τους, να τους συμβουλέψουμε, όπου αυτό ήταν αναγκαίο, αλλά και να τους συμπαρασταθούμε στο δίκαιο των αιτημάτων τους.

Κυρίως, όμως, θέλουμε να ευχαριστήσουμε εσάς, τους γονείς, για τη γόνιμη κριτική
σας, τις ενδιαφέρουσες προτάσεις σας αλλά και τη ζεστή συμπαράστασή σας στη δύσκολη προσπάθειά μας να φανούμε αντάξιοι του θεσμικού μας ρόλου.

Και, φυσικά, να επιχειρήσουμε έναν σύντομο απολογισμό των δράσεων του Συλλόγου μας:

Πρώτο μέλημά μας ήταν να αλλάξει το πεπαλαιωμένο καταστατικό, ώστε ο Σύλλογος να αποκτήσει ορισμένη ισχύ και να κληροδοτήσει στους επόμενους καλύτερη οργάνωση!

Ζητήσαμε, επίσης, από τη Διεύθυνση, το κάθε παιδί να προμηθεύεται τα ξενόγλωσσα βιβλία μέσω του σχολείου σε χαμηλότερη τιμή!

Συμβάλαμε οικονομικά στο Συνέδριο του HARVARD, που διεξήχθη στις Βρυξέλλες!

Συζητήσαμε με τη Διεύθυνση τη μείωση των διδάκτρων-κομίστρων! Τα μηνύματα που πήραμε ήταν πολύ θετικά!

Στο χριστουγεννιάτικο Bazaar ο Σύλλογος πήρε μέρος με χειροποίητες λιχουδιές, πολύ κέφι και μεράκι και σημείωσε μεγάλη επιτυχία!

Με την ίδια χαρά συμμετείχε, εξάλλου, στον αποκριάτικο χορό στο Bungallow, σε συνεργασία με το σχολείο και τον Σύλλογο των Αποφοίτων, με στόχο να γνωριστούμε και να έρθουμε πιο κοντά, ως οικογένεια «ΔΕΛΑΣΑΛ»!

Στις παραπάνω δράσεις θα πρέπει να προσθέσουμε και το αποκριάτικο πάρτι στην αυλή του σχολείου, όπου πετύχαμε, χάρη στα παιδιά μας, ένα ολόκληρο σχολείο να χορεύει και να διασκεδάζει ασταμάτητα, δοκιμάζοντας τα ψητά εδέσματα που πρόσφερε ο Σύλλογος!

Και η δράση μας δεν σταματά εδώ. Μέχρι το τέλος της χρονιάς, θα έχουμε συμβάλει στη διοργάνωση του Αθλητικού Φεστιβάλ και στη διοργάνωση της Τελετής των Αποφοίτων!

Πιστεύουμε ότι σε όλη τη διάρκεια της θητείας του Δ.Σ. ήμασταν πάντα δίπλα σας, πάντα ειλικρινείς, απόλυτα συνεπείς στη θεωρία μας και σας ευχαριστούμε που μας εμπιστευτήκατε.

Ευχόμαστε να αντιμετωπίσουμε συλλογικά και ενωμένοι την κρίση και να βρεθούμε
τον Σεπτέμβρη με όλα τα παιδιά μαζί –και ακόμη περισσότερα. Με το κεφάλι ψηλά, λόγω αξιοπρέπειας και περηφάνιας, με το βλέμμα καθαρό και απαλλαγμένο από την αλαζονεία, είμαστε σίγουροι ότι έχουμε τις προδιαγραφές του νέου σκίτσου, το οποίο πρέπει να ετοιμάζουμε!

Καλή επιτυχία στα παιδιά μας στις εξετάσεις! Καλό καλοκαίρι!

Με εκτίμηση To Δ.Σ.

To Δ.Σ. του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων:

Πρόεδρος: Σίσσυ Κυρκιμτζή
Αντιπρόεδρος: Μαίρη Δασύρα
Ταμίας: Βασίλης Μέλφος
Γραμματέας: Σοφία Κωνσταντινίδου
Δημόσιες σχέσεις: Τίνα Σμιτ
Μέλη: Βασίλης Καραπιπέρης, Νίκος Παπαϊωάννου
Αναπλ. Μέλη: Σωτήρης Γιάντσιος, Γιάννης Χρόντσιος


Οδηγός Σταδιοδρομίας


Conseil des Jeunes Citoyens

7th CWC

Spelling Bee

Spelling Bee
6th Spelling Bee Competition

Διαγωνισμός Θετικών Επιστημών

Φιλολογικοί Αγώνες

Διαγωνισμός Πυθαγόρας

Παρουσίαση Κολεγίου

Ηλεκτρονική Εφημερίδα

Ακολουθήστε μας